Ouderschap en hechtingsproblematiek

De weg naar ouderschap en het grootbrengen van kinderen kan soms gecompliceerd zijn. Er kunnen hobbels op de weg komen die u niet verwacht had. Misschien heeft u het gevoel overspoeld te raken door uw emoties of andermans emoties? Misschien kunt u het even niet meer overzien en heeft u behoefte om “alles op een rij te zetten”?

Het kan zijn dat u zich herkent in een van de volgende thema’s:
Vruchtbaarheidsbehandeling
Opvoedprobleem
Pubers
Ongewenst zwangerschap
Overlijden van (ongeboren) kind
Omgang met teleurstellingen
Liefde voor mijn kind
Ziekte/beperkingen van mijn kind
Contact met mijn kind
Bevalling
Zwangerschap
Stress
Adoptie
Hechtingsproblematiek

Er zijn vele situaties mogelijk waarbij iemand het “even niet meer weet”. En als de buitenwereld komt met ongevraagde en goed bedoelde adviezen wordt het er niet altijd gemakkelijker op. Ervaart u schaamte, eenzaamheid of schuld? Voel u zich weleens onzeker, vermoeid of depressief?

Een therapeutische begeleiding biedt u de mogelijkheid om uw keuzes in kaart te brengen. Om daarbij te ervaren waar bepaalde keuzes toe leiden.

Een therapeutische begeleiding helpt u zo nodig blokkades op te heffen, oude patronen los te laten en uw zelfvertrouwen te vergroten. Het geeft u de mogelijkheid om meer zachtheid voor uzelf te ervaren.

Mocht het zijn dat de problematiek betrekking heeft op de relatie met een van uw kinderen dan is uw kind tijdens de sessie niet aanwezig. De positieve resultaten die u ervaart zullen ook een positieve invloed op uw kind hebben.