Praktijk informatie

De werkstek is een plek in Wognum waar verschillende ondernemers, rondom zorg en dienstverlening, zich gevestigd hebben en hun werk met aandacht doen.

De werkplek is landelijk gelegen aan de Oosteinderweg in Wognum. De verschillende praktijkruimtes zijn gerealiseerd in een hooizolder volledig gerenoveerd door de het bedrijf Koopman.

De praktijk bevindt zich op de 2e verdieping.

De praktijk is per OV of auto bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de weg en op de parkeerplaats van de werkstek.

Voor cliënten die zich niet naar de praktijk kunnen verplaatsten kan desgewenst een behandeling op locatie worden uitgevoerd. Er komen extra reiskosten bij; € 0.28 per km.

De behandeling kan ook in het Frans worden uitgevoerd.

Tarieven

  • Intake gesprek: 110 €, duur 90 minuten (kennismaking en doelen stellen)
  • Sessie: 95 €, duur 75 minuten;
  • Het tarief is inclusief voorbereidingstijd en administratieve tijd en vrijgesteld van BTW.

Het afzeggen van een afspraak kan telefonisch en dient minimaal 48 uur voor het tijdstip van de afspraak te geschieden. U kunt de voicemail inspreken of een sms sturen.

Bij het niet tijdig afzeggen of nakomen van een afspraak wordt de eerste keer de helft van het bedrag in rekening gebracht en bij een tweede keer het hele bedrag.

De betaling vindt plaats contant of per pin na de sessie. Uw ontvangt dan een factuur.

Openingstijden praktijk

Van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 15.30. Alleen op afspraak.

Eventuele afspraken in de avond of op zaterdag in overleg.

Vergoeding

De vergoeding van de behandeling valt onder de aanvullende verzekering. De verzekeraars hanteren verschillende vergoedingsmogelijkheden. Informeert u zich bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor een vergoeding en zo ja, wat de hoogte van de vergoeding is. Op de site van NBVH kunt u ook informatie vinden.

Mogelijk is uw werkgever bereid om gedeeltelijk of volledig de behandeling te betalen. Informeert u bij uw werkgever naar deze bereidbaarheid.

Laëtitia Rabat is lid van de beroepsvereniging NBVH (Nederlands Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten). Zij is aangesloten bij de SCAG (Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). De praktijk voldoet aan de eisen van de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg).

Klachtenprocedure

Mocht het zijn dat u oneens bent met de handelwijze van de therapeut dan is het fijn om dit aan te geven en samen te bespreken. Het kan zijn dat de therapie of de therapeut niet bij u past, ook dit kunt u ten alle tijden aangeven. Misschien voelt u zich desondanks niet in staat om dit te bespreken of komt u er niet uit met de therapeut dan kunt u contact opnemen met de NBVH.

Algemene voorwaarden

Uw dossier inclusief naam, geboortedatum, adresgegevens en aantekeningen worden 15 jaar bewaard.

Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden beschikbaar gesteld. Telefonisch contact met derden is mogelijk slechts met uw toestemming.